Humanitarni koncert u Labinu, Sajam vjenčanja……

Dok se diljem Hrvatske naveliko počeo vrtiti spot za pjesmu Pirovjanska koja se natječe za Porin u tri kategorije, želimo objaviti još nekoliko informacija.

Prošle subote, 18.11.2017. Alen je briljirao na modnoj pisti Sajma vjenčanja u Opatiji,gdje je na poziv organizatora Paola Batela prodefilirao pistom uz svoje kolege Nikolu Peršića iz Koktelsa i Tare- Majde Šušelj.

Ovog petka 24.11.2017. Alen i The band nastupa na humanitarnom koncertu u Labinu „Borbom do uspjeha“ koji će biti održan u KuC Lamparna, te ovim putem pozivamo što veći broj gledatelja. Nastupiti će Edi Maružin & Banditi, Šajeta, Proleteri, Diego Zulijani, grupa Ne znam, te DJ No name & Stefix.

Koncert se održava sa željom da se prikupi iznos poterban za 10-tu operaciju teško oboljele nekadašnje vrsne rukometašice i reprezentativke Virne Fabeta iz Plomin Luke.

Želimo da ova hrabra i velika žena, majka i baka i iz ove bitke izađe kao pobjednica, te stoga pozivamo gledatelje da dođu u što većem broju.

Na kraju da spomenemo da sve to ne bi bilo izvedivo bez sponzorstva pulskog Suzuki Motor Teh. Auto d.o.o., koji se odnedavno brine o vozilima The banda.

 

X