Adventska turneja

Nakon što je podigao prašinu nastupom na Sajmu vjenčanja u Opatiji, na poziv organizatora Paola Batela, Alen Vitasović radi na sve strane.

Osim gostovanja na Kanalu Ri- Ča skalica, Tv Novoj – Ud subote i Tv Istri- Pravi ritam, te interviewa na Radio Puli, Radio Labinu i Radio Giardinima, a sve povodom izlaska singla i spota „Pirovjanska“ koja se  natječe za Porin u tri kategorije, Alen i The band nastavljaju sa uspješnim koncertima diljem Hrvatske.

29.11. nastupio je u velikom splitskom disco klubu Zenta, koji je bio pun do posljednjeg mjesta, zatim 01.12. u caffe baru Milord na Rijeci, 09.12. u pazinskom Epolonu, 12.12. u caffe baru Ziggy u Karlovcu, te 16.12., na pulskoj Rocktarati, ponovno održavši fantastičan zajednički koncert sa Šajetom.

Isto tako, Vitasović je kratko nastupio i na ovogodišnjoj dodjeli „Istrijane“, prvo samostalno na klaviru, zatim u duetu sa Karin Kuljanić.

Slijedeće nastupe najavljujemo: 21.12.- Advent u Labinu, 22.12.- Terasa Varoš u Zadru u organizaciji ugostiteljskih objekata Dišpet i Kult, zatim Badnjak u Crikvenici i Božić u Pazinu, 28.12. veliki nastup u Tučepima, te posljednji ovogodišnji nastup u caffe baru Mimoza u Puli- 30.12.

U 2018. najavljujemo koncerte na Platku, u Matuljima i Zagrebu, te veliku obljetnicu- 25 godina solo karijere i ča- vala u Puli, u Istarskom Narodnom Kazalištu u velikoj dvorani, sredinom ožujka u organizaciji Udruge slavnih u Istri uz potporu Ministarstva kulture.

Također bi spomenuli uspješnu suradnju sa obrtom za organizaciju „Opera“, designerom Tonijem Žufićem, Šajetom i Maurom Starajem, izdavačkom kućom Hitrecords, te sponzorstvo Suzuki Motortecha koji se brine o voznom parku Alena i The banda.

U privitku dostavljam nekoliko fotografija sa ovotjednih događaja.

Srdačan pozdrav!

X